Покана за участие в националната кампания „Да изчистим България заедно“

on .

 

logo-31.05.2016

 

ПОКАНА

Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика при Българска академия на науките (ИЯИЯЕ - БАН) и Институтът по физика на твърдото тяло при Българска академия на науките призовават всички служители на ИЯИЯЕ – БАН, ИФТТ - БАН и всички Институти, фирми и граждани да се включат в националната кампания „Да изчистим България заедно“.

От началото на акцията досега, въоръжени с ръкавици и чували, България чистиха над 1 200 000 доброволци. Всяка година участниците в кампанията „Да изчистим България" са сред най-активните доброволци на Балканския полуостров и сред първите в света. По данни на екоминистерството, в рамките на националното почистване на България от 2012 година насам те са успели да съберат 76 990 тона отпадъци.

Станете част от най-големия доброволчески и обществен проект, реализиран досега у нас. Елате на 2 юни 2016 г. в 09:30 часа (на червената лавка) и на 4 юни 2016 г. в 10:00 часа (пред Централна сграда на ИЯИЯЕ – БАН) и допринесете със собствени сили и позитивизъм за по - доброто и по – чисто бъдеще на България!

logo